LPG Endermologi

LPG Endermologi
Hva er Endermologi?

Endermologi er en unik patentert massasjemetode som bygger på samme grunnprinsipp som bindevevsmassasje og lymfedrenasje. Massasjen utføres ved hjelp av en maskin som med et vakumsug masserer hele kroppen. Dette medfører økt blodsirkulasjon og blodtilførsel til kroppens celler, samt at stoffskiftet øker og dermed også kroppens fettforbrenning. Endermologi forbedrer lymfesirkulasjonen som fører til at avfallstoffer, toxiner og overflødig væske føres ut av kroppen. Behandlingen former kroppen og gir synlige resultater som forbedret hudstruktur, hudoppstramming, redusering av cellulitter samt fettvevet minsker. Rapportene har vist at Endermologi per i dag er den eneste metoden som effektivt redusere cellulitter.

Etter liposkulptur ( fettsuging ) anbefales Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Lymfesirkulasjonen øker og driver lettere ut avfallstoffer og overflødig væske. Huden leges fortere og blir smidigere. Mange kjente plastikkirurger verden over bruker denne metoden i samband med liposkulptur/fettsuging.

Endermologi er dessuten en effektiv og behagelig behandling mot andre fysiske problemer forårsaket av ulike sirkulasjons forstyrrelser, som muskelverk, spenningshodepine, vondt i ledd, stivhet, ødem ( hevelse ) m.m. I idrettsverden brukes denne metoden flittig, idrettsmassører har fått en god medhjelper i form av Endemologi. Fibromyalgi pasienter og brystkreft opererte med hevelse i armene pga dårlig lymfesirkulasjon kan med fordel behandles. Noe arrvev i huden kan også reduseres.

Spørsmål vedrørende LPG:

Hvor mange behandlinger trengs?

Etter 5-6 behandlinger ses ofte et resultat. Men ca 15 behandlinger er det vanligste for et optimalt resultat. Dette gjelder ikke liposkulptur pasienter. Da er det som regel nok med 4-5 behandlinger på en mnd.

Hvor ofte må man gå til behandling?

Vanligvis går man 2 ganger i uken, og 1-2 ganger i mnd til vedlikeholdsbehandlinger.

Cellulitter

Endermologi er per i dag den eneste behandlingen som reduserer cellulitter effektivt og gir spenstigere hud med gode resultater. Flere av verdens ledende plastikkirurger rapportere dette.

Hvor lenge varer en behandling? Behandles kun problemområdene?

En behandling varer ca 35 min hvor man fokuserer på problemområdene, men resten av kroppen kan også behandles for å stimulere sirkulasjon og lymfedrenering.

Hvor lenge holder resultatet?

Dette gir varige forandringer i vevet, dersom vedlikeholdsbehandlinger fortsetter. Alder, livsstil, kosthold og hormonelle betingelser påvirker naturligvis resultatet.

Hvordan føles behandlingen? Gjør det vond?

Det føles som en vanlig massasje. De aller fleste opplever behandlingen som veldig behagelig. Behandlingen og styrken tilpasses individuelt.

Hvordan føles det etter behandling?

De fleste pasienter føler seg veldig avslappet og mange får et energikikk etterpå. Man bør i hvert fall drikke to liter vann om dagen i behandlings perioden da utskillelsen av avfallstoffer vil være større da lymfesystemet i kroppen er stimulert.

Hva er forskjellen på liposkulptur og Endemologi?

Forskjellen på de to metodene er at man med endemologi ikke trenger gjennom huden. Liposkulptur er en operativ behandling med permanent redusering av fettvev. Mange pasienter begynner med Endemologi behandling og velger senere å få et komplett resultat med liposkulptur. Kombinasjon av disse behandlingene gir det beste resultatet.

Er det gunstig med endermologi etter liposkulptur / fettsuging, bukplastikk og ansiktsløft?

En stund etter liposkuptur anbefales gjerne Endermologi pga den gode sirkulasjonsøkende egenskapen. Man øker også lymfedreneringen. Avfallsstoffer samt overflødig væske drives letter ut. Huden leges fortere og huden får en smidigere og jevnere hudstruktur. Mange studier av plastikkirurger verden over viser at man får et bedre resultat og at huden leges fortere vist man kombinerer Endermologi med liposkulptur. Man behandler også bukplastik med godt resultat etterpå. Hevelse kan reduseres og evt økning i lymfe væske kan drives mer effektivt ut med Endemologi. Arret leges bedre og blir ikke så hardt pga at Endemologi behandlingen bedrer og forstrekker fortettet bindevev. Gamle arr som en opplever harde og stygge kan mykes opp med Endemologi og bli mindre fremtredende. Ansiktsløftninger kan også behandles 2-3 uker etter operasjon. Sirkulasjonen øker og dreneringen leger sårene bedre, huden strammes opp og lymfedreneringen gjør at hevelse kan reduseres.

Hvor lang tid tar det fra man har tatt en liposkulptur til man kan få behandling?

Ca 4 uker etter operasjonen kan man begynne behandlinger. Man trenger alt fra 5-10 behandlinger.

Kan en behandles selv om en er gravid?

Det er ingen rapporter som tilsier at det er farlig å bruke Endermologi under graviditet, men en anbefaler som ved mange andre typer behandling å ikke behandle gravide.

Kan man anvende LPG ved muskelplager og smerter i nakke og skuldre?
Det er kommet stadige flere rapporter om den siste generasjonens Endermologisystemer som viser at LPG hjelper mange pasienter som har nakke / skulder plager, idretsskader og andre smertetilstander i muskler / ledd. Våre sykepleier kan veilede deg om LPG er nyttig nettopp for deg.

Hvor mange behandlinger som trengs, varierer fra person til person. Synlig endringer kommer oftest etter 6-7 behandlinger. For å nå et optimalt resultat behøver man ofte rundt 15  behandlinger.