KJEMISK PEEL OG MEDISINSKE KREMPROGRAM

Medisinske kremserier er høykonsentrerte og meget effektive og gir gode behandlingsresultater.

Kjemisk peeling er et samlingsnavn for ulike behandlinger der man legger aktive emner på huden, ofte syrer av ulike slag, for å forbedre og forynge huden. Vi jobber med Duve Medica, Inspira Med og EA PRO.

Alle peelingprogram skal kombineres med hjemmeprodukter.

Duve Medica

DUVE MEDICA LIGHT PEEL
Utføres av godkjent helsepersonell.

Behandler solskader, linjer, pigmenteringer, rynker, furer og strekkmerker.
For å oppnå optimalt resultat velger man å peele 3-4 ganger med ca en til to ukers mellomrom mellom hver peel. Mellom peelene benytter kunden Moist Activator for å påskynde helingen.
Forbedrer hudstrukturen og stimulerer til nydannelse av collagene- og elastiske fibre. Effektivt mot strekkmerker og pigmentflekker på ansikt og kropp. Behandlingen gir noe oppstramming og glattere hud.
Kjemisk peeling virker ved å skape en kontrollert avflassing av døde og skadde celler fra hudens overflate. Dette avdekker nye friske lag av celler som gir jevnere farge og mykere hud. Peelingen bør etterfølges av behandling med produkter fra Duve Medica medisinske hudprogram.
Normalt vil en avflassing av huden av huden skje etter 2-4 dager. Dette er et tegn på at peelingen har gitt den ønskede effekten. Mengde flassing avhenger av hvilket program som er valgt, og av hudens tilstand. Om det oppstår mørkere områder i huden etter peelingen, er dette en normal reaksjon og vil forsvinne når flassingen kommer.

EA Pro og Inspira MED+

Utføres av hudpleier

Gir umiddelbar effekt og synlige resultat uten behov for helingstid. Tas i kur på 5 – 10 behandlinger, effektiv på acnehud, fuktfatting, grå og gusten hud.